Preko 200 članova Taekwondo kolektiva “Bosna” polagalo za viši pojas

396

U nedjelju, 12.5.2019., taekwondo kolektiv “Bosna” je u sali OŠ “Kiseljak 1” Bilalovac organizovao polaganje za viša učenička zvanja, odnosno za više pojaseve.  Komisiju su sačinjavali: Edin Kajević 5. dan, predsjednik i glavni trener, Hamza Malbašić 4. dan, član predsjedništva Taekwondo saveza BiH i predsjednik TKD “Bugojno”, Isa Dukmenić 3. dan, predsjednik i glavni trener Akademije “Zejd” Sarajevo, Almin Kajević 3. dan, trener u sekciji Moštre TKD olektiva “Bosna” i Edin Valjevac, menadžer TKD “Bosna” i zapisničar.

“Polaganju je pristuplilo 205 polagača iz 10 sekcija iz četiri grada, a ispit za polaganje za više pojaseve bio je od 9-1 kupa. Tokom polaganja za sve prisutne upriličen je i šou program od strane trenera i članova našeg kolektiva. Također, na oduševljenje prisutnih ropditelja i djece i ja sam izveo svoj prepoznatljivi šou program”, kazao je Edin Kajević, predsjednik i glavni trener TKD “Bosna”.

Svi koji su položili na kraju su dobili i certifikat, a rukovodstvo Kolektiva upućuje iskrene čestitke, saopćeno je iz Taekwondo kolektiva “Bosna”.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.