Predstavnici Udruženja taksista Visoko „VUT“ kod gradonačelnika Mirze Ganića

U četvrtak 29.jula 2021.godine, gradonačelnik Mirza Ganić je ugostio članove Udruženja taksista Visoko „VUT“. Sastanak je bio prilika da predstavnici visočkih taksista gradonačelnika upoznaju sa problemima s kojima se suočavaju u svoj radu, ali i da zajednički razmjene brojne ideje i prijedloge, koji će u konačnici pomoći rad ovog udruženja, a građanima i turistima koji dolaze u Visoko ponuditi još kvalitetniju uslugu.

Na kraju sastanka predstavnici udruženja su gradonačelniku Ganiću poklonili i umjetničku sliku, a naglašeno je kako će ovakvih sastanaka biti i u budućnosti, sve s ciljem da se problemi, ideje, sugestije i prijedlozi koje imaju predstavnici Udruženja „VUT“, ali i Gradska uprava, rješavaju što brže i kvalitetnije.

Gradska uprava Visoko / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.