NaslovnicaLokalne TemePredstavnici ...

Predstavnici KUD „Visoko“ uručili zahvalnicu gradonačelniku Mirzi Ganiću

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić ugostio je danas predstavnike Kulturno – umjetničkog društva Visoko. Bila je ovo prilika da se predstavnici visočkog KUD-a zahvale gradonačelniku na dosadašnjoj velikoj podršci, a nakon što su gradonačelniku uručili i zahvalnicu, razgovaralo se o budućim aktivnostima i projektima.

Kulturno – umjetničko društvo Visoko će u narednom periodu organizirati nekoliko aktivnosti, a prva je Smotra folklora koja je planirana u sklopu manifestacije „Visočko ljeto 2022“. Nakon toga, u partnerstvu sa Gradskom upravom Visoko, KUD „Visoko“ će realizovati i određene programske sadržaje prilikom proslave Dana Grada Visoko.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.