Predstavljamo vam zvanični logo Setup-a

Kroz simboliku ovog loga želimo da iskažemo naše zajedništvo ka stvaranju novih vrijednosti za dobrobit naše zajednice i društva općenito.

Cilj nam je da Setup bude prepoznatljivi brand u Visokom. U budućnosti ćemo uraditi, zastave koje će označavati lokacije koje planski tretiramo i uredjujemo. Uradit ćemo cekere, majice, banere, jer želimo da pokažemo svoju budnost i prisutnost u Visokom. Biti dio Setup zajednice je privilegija koju želimo priuštiti svima koji žele ljepši, bolji i sadržajniji život.

Druga simbolika vjeverice je za sve one naše sugrađane koji su otišli u druge gradove i države. Otišli su i mi ih razumijemo zašto su poduzeli taj korak. Životni stil se mora mijenjati!

Mi smo tu ostali i želimo da svojim zalaganjem utičemo na promjene u društvu koje su potrebne.

Ovo radimo zbog nas, zbog svih naših sugrađana koji su vani i zbog budućih generacija.

Mi smo tu i budni smo!

Visoko treba da postane prepoznatljiv brend, da iskoristimo prirodne i ljudske potencijale.
Udružimo znanje i energiju!

Visoko kao ‘stress free grad’ je naša vodilja, neka bude i vaša.

Kada vidite našu zastavu, pridružite nam se, tu je mjesto okupljanja.

Što nas bude više, procesi će ići brže!

‘Visokom treba da bude što više vjeverica!’

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.