Predsjednik ASDA Nermin Ogrešević na sastanku sa Isakom i Pekićem

Predsjednik ASDA BiH Nermin Ogrešević održao je radni sastanak sa predsjednikom KO ASDA ZDK Ramom Isakom i potpredsjednikom Darijem Pekićem. Sastanku je prisustvovao i jedan od osnivača ove stranke Hozanović Rifat.

Razgovaralo se o trenutnoj političkoj situaciji u ZDK kada je u pitanju ASDA kao i o stanju na terenu, omasovljavanju članstva, predstojećim Općim izborima kao i o budućem uvođenju povjereništva u OO ASDA Visoko koje nakon neopozive ostavke Amira Ganića na mjesto predsjednika trenutno je bez rukovodstva stranke.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.