ZDKPolitikaPredsjedavajući Huskić razgovarao sa predstavnicima JOB-a „Unija veterana“ Zeničko-dobojskog kantona

Predsjedavajući Huskić razgovarao sa predstavnicima JOB-a „Unija veterana“ Zeničko-dobojskog kantona

Danas je, predsjedavajući Skupštine Zeničko-dobojskog kantona Ćazim Huskić zajedno sa ministrom Ministarstva za boračka pitanja Sirovica Adnanom u Skupštini Kantona primio predstavnike JOB-a Unija veterana Zeničko-dobojskog kantona.

Predstavnici JOB-a Unija veterana Zeničko-dobojskog kantona Vernes Karzić, Alija Kahriman i Bekrija Mehićsu upoznali domaćine o aktivnostima i problemima sa kojima se susreću članovi JOB-a Unije veterana.

Ovom prilikom predsjedavajući Huskić je izrazio zadovoljstvo na prilici da ugosti uvažene veteraneproteklog rata i predstavnike JOB-a Unije veteranaZeničko-dobojskog kantona. Tom prilikom su evociranasjećanja na tradiciju naše slavne Armije, sa osvrtom na nastanak i ratni put Armije i sa posebnim sjećanjem na saborce i druge heroje odbrane. Ministar Sirovica je izrazio podršku svim udruženjima koja su proizašla iz proteklog rata sa naglaskom da je ovakve razgovorepotrebno obaviti i sa svim ostalim boračkim udruženjima.

Na kraju su se predsjedavajući i ministar zahvalili gostima na posjeti i izrazili zajedničku podršku aktivnostima JOB-a „Unija veterana“ Zeničko-dobojskog kantona.

Stručna služba Skupštine ZDK

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE