Predramazansko druženje u Dnevni centar za djecu i odrasle … s predstavnicima IZ Visoko

PREDRAMAZANSKO DRUŽENJE SA PREDSTAVNICIMA MEDŽLISA ISLAMSKE ZAJEDNICE VISOKO U CENTRU ZA DJECU I ODRASLE OSOBE S POSEBNIM POTREBAMA VISOKO

Dana 30.04.2019.godine Dnevni centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Visoko posjetili su predstavnici medžlisa Islamske zajednice Visoko. Posjetu je predvodio glavni imam Midhat ef.Čakalović i sekretar medžlisa Fahrudin Bečirović.

Prilikom posjete gosti su obišli Dnevni centar  Visoko, družili se sa korisnicima i uposlenicima, te ovom prigodom uručili donaciju i poklone našim korisnicima.

Glavni imam ef.Čakalović zahvalio se na prijemu i prenio selame predsjednika medžlisa Islamske zajednice Visoko gospodina Ugarak Džemila, poruke podrške u radu te obećanje da će JU „Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama“ Zeničko-dobojskog kantona uvijek  imati maksimalnu podršku u svom radu sa korisnicima kojima je pomoć potrebna.

V.d.direktorica Meldina Ugarak zahvalila se na posjeti i poklonima, kao i na nesebičnoj podršci koju medžlis Islamske zajednice Visoko u kontinuitetu pruža Ustanovi.

zastitinas.ba