SportNogometPoznat sastav svih skupina na EURO-u

Poznat sastav svih skupina na EURO-u

Prolaskom Gruzije, Ukrajine i Poljske kroz dodatne kvalifikacije poznati su svi sudionici kao i sastavi svih skupina ovogodišnjeg EURO-a koji će biti održan u Njemačkoj od 14. lipnja do 14. srpnja.

Poljska će igrati u skupini D s Nizozemskom, Austrijom i Francuskom, Ukrajina u skupini E s Belgijom, Slovačkom i Rumunjskom, a Gruzija u skupini F s Turskom, Portugalom i Češkom.

Još od ranije je poznato kako će Hrvatska igrati u skupini B sa Španjolskom, Italijom i Albanijom, dok će u skupini A igrati domaćin Njemačka, Škotska, Mađarska i Švicarska, a u skupini C Slovenija, Danska, Srbija i Engleska.

SKUPINE NA EURU

SKUPINA A: Njemačka, Škotska, Mađarska, Švicarska.

SKUPINA B: Španjolska, Hrvatska, Italija, Albanija.

SKUPINA C: Slovenija, Danska, Srbija, Engleska.

SKUPINA D: Poljska, Nizozemska, Austrija, Francuska.

SKUPINA E: Belgija, Slovačka, Rumunjska, Ukrajina.

SKUPINA F: Turska, Gruzija, Portugal, Češka.

Hrt.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE