NaslovnicaLokalne TemePoziv za učeš...

Poziv za učešće u javnoj raspravi

Građanima grada Visoko, gradskim vijećnicima, radnim tijelima Gradskog vijeća, izvršnim tijelima, javnim preduzećima i javnim ustanovama, mjesnim zajednicama, Udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim na koje se odnosi da učestvuju u javnoj raspravi, Služba za finansije, privredu i društvene djelatnosti oglašava i upućuje javni poziv

JAVNU RASPRAVU O NACRTU BUDŽETA GRADA VISOKO ZA 2022. GODINU I NACRTU ODLUKE O IZVRŠENJU BUDŽETA ZA 2022. GODINU

Gradsko vijeće Visoko je na 12. sjednici, održanoj 26.11.2021. godine usvojilo Nacrt budžeta grada Visoko za 2022. godinu i Nacrt Odluke o izvršenju budžeta grada Visoko za 2022. godinu, te iste uputilo u javnu raspravu u trajanju od 15 dana.

Uvid u Nacrt budžeta grada Visoko za 2022. godinu i Nacrt Odluke o izvršenju budžeta grada Visoko za 2022. godinu moguće je izvršiti na web stranici grada Visoko www.visoko.gov.ba, a dostupni su i u Službi za finansije, privredu i društvene djelatnosti.

Primjedbe, prijedloge i sugestije na utvrđene Nacrte možete dostaviti Službi za finansije, privredu i društvene djelatnosti najkasnije do 14.12.2021. godine.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.