NaslovnicaLokalne TemePoziv za prij...

Poziv za prijavu na Školu za vodiče Fondacije

Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” već tradicionalno organizuje Školu za vodiče Fondacije. Prijave se mogu slati do 1. februara 2022. godine kada će kandidati koji ispunjavaju uslove biti pozvani na razgovor.

Polaznici Škole će tokom 10 sedmičnih časova učiti pod nadzorom stručnog tima Vodičke službe, a nakon obuke i položenog ispita najbolji će već u maju početi sa radom na nekoj od arheoloških lokacija u Visokom.

Posao vodiča u Fondaciji je veoma odgovaran ali i zahvalan posao koji pored zarade nudi i odličnu priliku za rad u otvorenoj, energičnoj i kreativnoj sredini. Pozivamo sve zainteresirane da pošalju prijavu što je prvi korak na putu do stručnog kolektiva Fondacije. Informacije i prijave na e-mail: ajdin@piramidasunca.ba

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.