NaslovnicaLokalne TemePoziv roditel...

Poziv roditeljima i djeci na besplatne aktivnosti povodom 6. rođendana Fondacije Muharem Berbić

Dragi sugrađani i sugrađanke, poštovani prijatelji i partneri Fondacije Muharem Berbić,

Pozivamo vas na obilježavanje 6. godišnjice rada naše Fondacije u utorak 15. juna 2021. godine.

Obzirom da smo u prethodnim godinama rada i djelovanja realizovali brojne inicijative, projekte, programe i aktivnosti, a koje su mahom bile posvećene djeci i mladima, za godišnjicu našeg rada smo odlučili da skoro cijeli naš program posvetimo djeci.

S tim u vezi, sve roditelje i njihovu djecu pozivamo na sljedeće dvije aktivnosti:

– Prva aktivnost je Zabava za djecu koja će biti organizovana od 11:00 do 14:00 sati u Razvojnom centru Fondacije Muharem Berbić;

– Druga aktivnost je prezentacija interaktivne igre, pod nazivom „Upoznaj sebe i nauči“, koja je razvijena od strane stručnjaka Fondacije Muharem Berbić, a koja će se održati u terminu od 15:00 do 17:00 sati, na platou ispred Kulturnog Centra Altindag.

Pozivamo sve roditelje da u utorak, 15.06.2021. godine, dovedu svoju djecu na ove aktivnosti kako bismo se zajedno družili, radovali i proslavili rođendan Fondacije Muharem Berbić.

Radujemo se našem druženju, ali i svim zajedničkim projektima koje ćemo realizovati u budućnosti.

 

 

 

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.