Lokalne TemeSportPoziv novog UO RK Bosna Ekoenergija fizičkim i pravnim licima

Poziv novog UO RK Bosna Ekoenergija fizičkim i pravnim licima

Novoimenovani Upravni odbor Rukometnog kluba Bosna Visoko Ekoenergija poziva sva fizička i pravna lica prema kojima postoji dug na osnovu ugovora iz ranijih godina da se obratu klubu, radi pokušaja postizanja dogovora i rješavanja te vrste problema.

Želja nam je da od starta krenemo sa jasnim uvidom u stanje kluba, kao i da sa svim fizičkim i pravnim licima napravimo korektan odnos.
Želja nam je da ne “vučemo repove” bilo kakvih dugovanja i u što skorijem periodu da sa svima pokušamo naći zajednički jezik, posebno sa ljudima iz naše lokalne zajednice.
Obratiti nam se možete na mail rkbosnavisoko@gmail.com, te ćemo dalje dogovarati detalje.

RK Bosna Ekoenergija / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE