Poziv na prezentaciju dodjele bespovratnih sredstava Challenge fonda za inovativne poslovne ideje

Privredna komora ZDK-a u saradnji sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA poziva Vas na 

 

PREZENTACIJU TREĆEG POZIVA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA CHALLENGE FONDA ZA INOVATIVNE POSLOVNE IDEJE 

koja će se održati 3.12.2018. godine (ponedjeljak) sa početkom u 11 sati u prostorijama Privredne komore ZDK-a u Zenici, u ulici Mehmedalije Tarabara broj 15, velika sala, IV sprat.

 

Challenge fond uspostavljen je u okviru projekta Challenge to change – C2C koji finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasade Švedske u BiH, a koji kroz četiri godine provode Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća.

Partner u projektu je i Region Ostergotland, Istočna Švedska.

Sredstva u ukupnom iznosu od 3 miliona eura namijenjena su mikro, malim i srednjim preduzećima sa područja Bosne i Hercegovine i Švedske, kao i startup-ima sa inovativnim idejama, proizvodima ili uslugama koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH.

Na prezentaciji će prisutni imati priliku saznati sve detalje o načinu i uvjetima prijave, ali i iznosima koji stoje na raspolaganju potencijalnim aplikantima.

Potvrdu sudjelovanja Vašeg predstavnika možete izvršiti putem telefona: 033/405-160 ili putem maila: mdzampo@pkzedo.ba, kontakt osoba: Melisa Džampo.

 

Prilog:

 POZIV

 

 

Press Općine Visoko