Lokalne TemePoziv iz Udruženja "Nismo same" iz Visokog

Poziv iz Udruženja “Nismo same” iz Visokog

Priuštite sebi luksuz tako što ćete doći u četvrtak, 6. juna u 19 sati na inspirativno predavanje za žene na temu “Unaprijedi svoj život”, a koje će biti održano u maloj sali Kulturnog centra Altindag-Visoko.

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas da odvojite malo vremena za sebe i pridružite nam se na posebnom predavanju koje će vas inspirisati i podstaći na promjene koje unapređuju vaš život. Unapređenje života je proces koji zahtijeva vrijeme i trud, ali i male promjene u navikama i ponašanju koje mogu donijeti velike rezultate. Na ovom predavanju, Adisa Tufo će nam približiti važnost tih promjena i kako ih možemo postići.

Adisa Tufo je trenerica, predavačica, mentorica i coach. Pored izrade doktorske disertacije na temu “Emocionalna inteligencija i poslovni uspjeh”, Adisa je i student na CPC psihoterapijskom studiju u Beogradu i na OLI psihoterapijskom modalitetu.

Dođite i podržite naš trud i rad!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE