NaslovnicaSportNogometPotpisan Ugov...

Potpisan Ugovor o sponzorstvu između Central osiguranja d.d. Sarajevo i NK Bosna Visoko

U utorak je u prostorijama NK Bosna Visoko potpisan jednogodišnji Ugovor o sponzorstvu između Central osiguranja d.d. Sarajevo i NK Bosna Visoko.

Ugovor su potpisali generalni sekretar kluba Benks Ademović i direktor filiale Visoko Central osiguranja gosp. Mirza Alimanović koji je ovim putem istakao slijedeće:

“Central osiguranje d.d. Sarajevo je domaća osiguravajuća kuća koja se u periodu od 2016. do 2020. godine pozicionirala u sami vrh osiguravajućih društava u segmentu neživotnih osiguranja.

Foto: NK Bosna Visoko

Od samog početka poslovanja pokazali smo i dokazali da smo društveno odgovorna kompanija, te da pomažemo sve sportske kolektive u cijeloj Bosni i Hercegovini.
Današnjim potpisivanjem Ugovora o sponzorstvu želimo pomoći NK Bosna Visoko u realizaciji kratkoročnih i dugorčnih planova, odnosno povratka u veći rang takmičenja, te stabilizaciji kluba.

Također, i u narednom periodu nastojat ćemo pomagati rad sportskih kolektiva, te opravdati epitet društveno odgovorne kompanije”.

 

Visoko.co.ba/NK Bosna Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.