Potpisan sponzorski ugovor između NK Bosna i Suša Commerce d.o.o Visoko.

Danas je u našim prostorijama potpisan sponzorski ugovor između NK Bosna Visoko i naše visočke kompanije Suša Commerce d.o.o Visoko.

Ugovor je potpisan za predstojeću polusezonu. Ugovor ispred NK Bosna Visoko je potpisao Predsjednik UO Nermin Kadrić, koji se zahvalio u svoje lično ime i u ime UO NK Bosna, kompaniji i vlasniku kompanije gosp. Osmanu Suši, na sponzorskom ugovoru koji će mnogo pomoći u radu NK Bosna Visoko.

Suša-Commerce d.o.o. je preduzeće za proizvodnju, promet i usluge iz oblasti poljoprivrede i stočarstva, transporta i distribucije nafte i naftnih derivata Visoko.

Djelatnosti firme Suša-commerce su:

– Veleprodaja mesa uz CARINSKO SKLADIŠTE
– FARMA krava sa 300 grla za proizvodnju mlijeka
– FARMA krava sa 300 grla za proizvodnju mesa
– Proizvodnja stočne hrane, silažni kukuruz na 100 hektara
– Supermarket
– Veleprodaja motornih ulja i aditiva
– Benzinska Pumpa SC u Visokom sa kapacitetom od 300 tona
– Benzinska pumpa SC u D. Zimči sa kapacitetom 300 tona
– Vjetroelektrane

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.