Lokalne Teme"Postoji li plan za sanaciju ulica Križ i Šaćir efendije Sikirića u...

“Postoji li plan za sanaciju ulica Križ i Šaćir efendije Sikirića u Visokom?”

Gradski vijećnik Admir Babić izrazio je svoju duboku zabrinutost zbog katastrofalnog stanja ulica Križ i Šaćir efendije Sikirića u Visokom.

Putem svoje službene Facebook stranice, vijećnik Babić informisao je javnost da je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Visoko postavio nekoliko važnih pitanja nadležnim gradskim službama u vezi sa stanjem ovih ulica i potrebom za njihovom sanacijom.

U svojoj objavi, vijećnik Babić je naveo da je postavio sljedeća pitanja:

  • Postoji li plan za sanaciju ulica Križ i Šaćir efendije Sikirića? Ako postoji, molim vas za detalje tog plana i planirane datume početka radova.
  • Ako ne postoji plan za sanaciju, možete li nam objasniti razloge zašto do sada nije pokrenuta ova nužna intervencija?
  • Koje su konkretne mjere poduzete kako biste osigurali sigurnost i pristupnost ovim ulicama za naše sugrađane dok se sanacija ne provede?

“Građani ulica Križ i Šaćir efendije Sikirića suočavaju se s ozbiljnim poteškoćama u svakodnevnom životu zbog lošeg stanja tih ulica, a njihova sigurnost i kvaliteta života su ozbiljno ugroženi”, zaključio je vijećnik Babić.

N.K. // Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE