Sastojci:
- 3 krompira
- 1 konzerva tunjevine
- 1/2 g tankih kora
- 1 veza mladog luka
- ulje
- so i biber
Priprema:
Luk isjeckati i propržiti na ulju pa dodati rendani krompir, so, biber i konzervu tunjevine. Sve izjednačiti.
List kore raširiti na sto pa na dno kore staviti tri kašike nadjeva pa lijepo raširiti, saviti ivice i uviti u rolnicu.
Redati u podmazan pleh.
Odozgo još malo premazati uljem i peći na 200 stepeni oko 45 minuta. Sjeći toplo i poslužiti.
Visoko.co.ba/nezavisne.com
Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti i postaviti link našeg portala kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.
Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.