NaslovnicaLokalne TemePosjeta djece...

Posjeta djece iz visočkog vrtića parku “Ravne 2”

Prva sedmica mjeseca oktobra zove se “Dječija nedjelja” i posvećena je pravima djeteta u svijetu. Ima za cilj poboljšanje društvene brige prema našim najmanjim i jačanje odgovornosti svih subjekata zaštite i upoznavanje šire javnosti sa potrebama djece.
U sklopu “Dječije nedjelje” Vrtić Visoko jedan dan odredio je za izlet. Tako su tri grupe predškolskog uzrasta sa svojim tetama uživali u sunčanom danu u parku Ravne 2. Djeca su se zabavila uz najpoznatije dječije pjesmice, pjevala i plesala. A nakon užine posjetili su stalnu izložbu u Multimedijalnoj dvorani.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.