Pomoć za profesoricu Veru Muzaferija stiže i iz Hollywooda od Semire Gali

World Wide Visoko Pride

2406
Semira i Edin Gali

Da Visočani koji napuste svoj rodni grad u potrazi za srećom i poslom nikada ne zaboravljaju svoje prijatelje i svoj rodni kraj pokazuje još jednom primjer poznate Visočanke, Semire Gali, koja iako nastanjena u Los Angelesu prati dešavanja u našem gradu. Naime, na svom facebook profilu ova visočka ljepotica, koja je udata za poznatog bosanskohercegovačkog glumca Edina Galija, trenutno zaposlenog u hollywoodskoj filmskoj industriji, objavila je fotografiju na kojoj je prikazan iznos novca prikupljen za liječenje profesorice Vere Muzaferija.

Semira Gali pomaže Visokom
Semira i Edin Gali na humanitarnom party-u u Hollywoodu prikupili novac za pomoć profesorici Veri Muzaferija

Pored ove fotografije, Semira je objavila i zahvalnicu za sve prijatelje koji su joj pomogli u prikupljanju novca, a u zahvalnici stoji:

“Hvala vam svima što ste mi pomogli da prikupim donaciju za moju profesoricu. Bog vas Blagoslovio. Izvinjavam se ako nisam nekoga označila na ovoj fotografiji, mnogo ljudi je bilo na zabavi te noći. ” 

Iz ove objave da se naslutiti da su Semira i Edin Gali organizovali humanitarni party u Los Angelesu, kako bi pomogli profesorici Muzaferija u borbi sa teškom bolešću i svakako ovo pokazuje ljubav prema Visokom i Visočanima, koja nikada ne nestaje ma gdje se građani ovog gradića nalazili.

Komentari

komentara