NaslovnicaZDKFOTO / Polici...

FOTO / Policijski komesar Rusmir Šišić u radnoj posjeti PU IV u Tešnju

Dana 16.03.2023. godine, u Policijskoj stanici Tešanj održan je radni sastanak na kojem su prisustvovali policijski komesar Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Rusmir Šišić, šef Ureda policijskog komesara, načelnik Sektora uniformisane policije, načelnik Sektora kriminalističke policije, te načelnik Policijske uprave IV i komandiri policijskih stanica Tešanj, Doboj Jug i Usora.

Na održanom sastanku je razmatrana trenutna bezbjednosna problematika, te je u tom smislu analizirano stanje bezbednosti na području Policijske uprave IV u januaru i februaru 2023. godine. Takođe je razgovarano o kadrovskoj popunjenosti i materijalnoj opremljenosti navedene policijske uprave i drugim pitanjima bitnim za rad i efikasno funkcionisanje policije.

 

Odsjek za odnose s javnošću, analitiku i planiranje / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.