ZDKKulturaPolaznica inkluzivne nastave Jasmina Topoljak na prijemu kod premijera Galijaševića

Polaznica inkluzivne nastave Jasmina Topoljak na prijemu kod premijera Galijaševića

Premijer  Zeničko-dobojskog kantona, Miralem Galijašević je, danas u svom uredu, primio Jasminu Topoljak, učenicu Tehničke škole u Zenici, u zanimanju arhitektonski tehničar.


Ova učenica je sa preprekama u učenju i učešću u nastavnom procesu kroz inkluzivnu nastavu uspjela savladati gradivo prvog  razreda s vrlo dobrim uspjehom i primjernim vladanjem.

Ovom prilikom, Jasmina je premijeru Kantona poklonila sliku-ulje na platnu, koju je sama uradila kao znak zahvalnosti Vladi  i premijeru za doprinos implementaciji inkluzije u  školama na području Zeničko-dobojskog kantona.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE