Polaganje za nove pojaseve u TKD”Bosna”

690

U subotu,23. 05. 2015. godine u sportskoj sali MSŠ „Hazim Šabanović“ u Visokom održano je 14-to po redu polaganje  za nove pojaseve u Taekwondo kolektivu Bosna.

Uz prisustvo velikog broja prijatelja, simpatizera i roditelja polagalo je 128 kandidata sa punktova Visoko i Moštre a za sve prisutne priređen je i šou program koji su izveli članovi Demo tima Taekwondo Bosna.

Narednog vikenda takmičarska ekipa Taekwondo kolektiva Bosna nastupit će na memorijalnom turniru „Tarik Ljubuškić Tare“ u Bugojnu a nakon toga slijede polaganja za nove pojaseve na preostalih pet punktova i  nastupi na drugim takmičenjima koja su planirana takmičarskim kalendarom Taekwondo saveza BiH.

Polovinom mjeseca juna planirano je okupljanje,druženje i roštiljada za sve članove Taekwondo kolektiva Bosna povodom proslave šeste godišnjice od osnivanja Taekwondo kluba Bosna. O tačnom mjestu i datumu ovog okupljana sve naše članove, prijatelje, simpatizere, sponzore i roditelje obavijestit ćemo naknadno i blagovremeno.

Čestitamo svim kandidatima koji su uspješno položili veće pojaseve i zahvaljujemo se našim prijateljima, simpatizerima i roditeljima na podršci.

Sportski pozdrav.

Uptava Taekwondo kolektiva Bosna

 

 

 

 

Komentari

komentara