NaslovnicaPreporukaPojedini hrva...

Pojedini hrvatski gradovi u novu godinu ušli bez vatrometa, ali uz šarene konfete i vizualne efekte

Brojini hrvatski gradovi uključujuči i glavni grad Zagreb ovaj put su se odlučili u novu godinu uči bez vatrometa, ali uz šarene konfete i vizuelne efekte.

Zagrepčane su na glavnom gradskom trgu u novu godinu uveli Pips, Chips & Videoclips. Novogodišnjeg vatrometa u organizaciji Grada nije bilo. Umjesto toga, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu u novu godinu ušli su uz šarene konfete, vizualne efekte, te bogati muzički program.

Pored Zagreba, ovoj inicijativi se pridružilo niz gradova u Hrvatskoj, uključujući Rijeku, Osijek, Pulu, Zabok, Rovinj, Opatiju, Poreč, Čazmu, Samobor i Labin.

Osječane i njihove goste za Novu godinu zabavljala je legendarna Crvena jabuka i to na centralnom trgu Ante Starčevića. Sjajnu atmosferu napravio je Žera sa svojim bendom izvodeći svoje stare i nove hitove.

I Pula je odabrala u novu godinu uči bez vatrometa. Još jedan primorski grad pripremio je zanimljiv novogodišnji program. U Puli je za doček Novu godine pjevala poznata hrvatska pjevačica Nina Badrić. Puljani su staru godinu ispratili uživajući uz nastup Nine i njene hitove “Takvi kao ti”, “Baš ti lijepo stoje suze”, “Dani i godine” i “Rekao si”.

Konfetima i vizualnim efektima označen je dolazak 2023. godine i u Rovinju, a građane i posjetioce ovog primorskog grada uveseljavao je Toni Cetinski. On je priredio koncert za pamćenje, a uz njega su na pozornicu izašli i hard rock sastav iz Pule – Atomsko sklonište.

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.