Pogledajte kako vas zastupaju oni kojima ste dali svoje glasove: Statistika (ne)rada Općinskog vijeća Visoko u 2017.godini

U prošloj 2017.godini Općinsko vijeće Visoko održalo je ukupo 11. redovnih sjednica i jednu vanrednu. Od 25 vijećnika njih 14 je prisustvovalo svim sjednicama. Najviše je odsustvovao vijećnika SDA Zlatko Handžić koji je prisustvovao na sveg šest sjednica, a iza njega je Adnan Tajić sa pet sjednica, s tim da je Tajić mandat vijećnika dobio tek 17.10.2017.godine kada je Vijeće napustila Nedžla Greda.

Kada je u pitanje učešće u radu na sjednicama najaktivniji je ponovo vijećnik SDP-a Dejan Šćepanović, a bolji od ostalih su i Mirza Bukić, Nermina Vehabović Rudež, Mirnes Fatić, Bajro Fejzić, Mirela Mateša Bukva, Vahid Ramić, Elvedin Šabanović …

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.