BiHKulturaPoetsko veče u "Damaru"

Poetsko veče u “Damaru”

Udruženje „Damar omladine” vas poziva da prisustvujete poetskoj večeri koja će se održati u petak, 18.01.2013. u 19:30 u prostorijama Damara omladine (DOM). Gurnuta na margine društvenog interesovanja, poezija sve rijeđe biva dio našeg kulturnog menija. Snaga, važnost i ljepota pjesničke riječi skoro da su ugušene sivilom svakodnevnice i savremenim načinom života.  Stoga, Damar omladine želi  još jednom skrenuti pažnju na knjigu i njen značaj u svakodnevnom životu čovjeka, jer u knjigama je zapisana sva mudrost svijeta i trebamo je podijeliti jedni sa drugima.

Dođite u petak u DOM gdje će za Vas poeziju Izeta Sarajlića interpretirati Rasim Pavica uz prigodne zvuke gitare u izvedbi Emira Pihljaka.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE