Počinju kastinzi za maneken(k)e širom BiH

BUDI NOVO MANEKENSKO LICE

Kastinzi širom Bosne i Hercegovine

Sarajevo, 23.septembar 2019. – Početkom oktobra počinju kastinzi za maneken(k)e širom Bosne i Hercegovine odnosno u: Brčkom, Tuzli, Banjoj Luci, Bihaću, Trebinju, Mostaru, Sarajevu i Livnu.

Džejla Glavović Očuz, najuspješnija bosanskohercegovačka manekenka i direktorica agencije Swan Model, zajedno sa internacionalnom modnom agencijom Relatum Model Management, sa sjedištem u Zagrebu, organizira kastinge te poziva sve zainteresirane djevojke i momke da dođu i prijave se na kasting. «Kandidati koji prođu sve nivoe kastinga predstaviti ćemo skautima najboljih modnih agencija iz Pariza, Londona, New York-a, Milana, Tokya i drugih svjetskih modnih centara krajem godine u Sarajevu» , istakla je Džejla Glavović Očuz.

Na kasting se mogu prijaviti sve zainteresirane djevojke i momci između 14 i 24 godine starosti. Djevojke moraju biti iznad 170 cm, a momci iznad 183 cm visine. Više informacija o kastinzima možete pronaći na stranici www.relatumswan.com

***

Swan Model Management vodeća je modna agencija na prostoru Bosne i Hercegovine sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom u modnoj industriji.

Relatum Model Management surađuje sa vodećim svjetskim modnim agencijama i dizajnerima, a jedina je modna agencija iz regije izlistana na standardnom listingu prestižnog svjetskog portala models.com         (https://models.com/agency/relatum-models  )

Manekeni agencije Relatum Model Management i ove sezone nose svjetske dizajnere na prestižnim modnim revijama u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu.