NaslovnicaLokalne TemePočinje obave...

Počinje obavezna preventivna sistemska deratizacija

JKP “Visoko“ d.o.o. Visoko putem Službe za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata od četvrtka (09.12.2021. godine) počinje sa provođenjem obavezne preventivne sistemske deratizacije u svim zgradama na području Grada Visoko (jesenja faza za 2021. godinu).

Obavezna preventivna sistemska deratizacija u zgradama na području grada Visoko, provodit će se u periodu od četvrtka (09.12.2021. godine) do subote (11.12.2021. godine), te se ista vrši u cilju suzbijanja širenja glodara koji mogu biti prenosioci raznih vrsta bolesti.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.