Počinje finalno takmičenju na turniru u amaterskom streljaštvu povodom 3. maja – Dana otpora agresiji

U petak, 29. aprila 2016. godine, sa početkom u 17:00 sati, u bivšoj ambulanti Moštre počet će finale u amaterskom streljaštvu, na takmičenju koje se realizira povodom “3. maja – Dana otpora agresiji”.

Na ovom takmičenju organizatori očekuju više od 30 djevojčica i dječaka, koji su postigli najbolje rezultate tokom ranijih faza takmičenja.

Po završetku takmičenja tri prvoplasirane takmičarke/takmičara dobit će diplome i priznanja, koja će biti uručena na svečanoj akademiji organizovanoj povodom “3. maja – dana otpora agresiji”, a koja će biti održana u Velikoj sali Općine Visoko, 4. maja 2016. godine, sa početkom u 10:00 sati.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.