Pao izvještaj o radu JU Dom zdravlja Visoko

U toku je 6. redovna sjednica Gradskog vijeća Visoko koja se održava u Velikoj sali Kulturnog centra Altindag. Najinteresantniji dio ove sjednici svakako Izvještaji o radu javnih ustanova u 2020. godini, sa planom i programom rada javnih ustanova i finansijskim planom za 2021. godinu, Izvještaji o radu upravnih i nadzornih odbora javnih ustanova u 2020. godini, a koji su pod tačkom 3. Dnevnog reda.

Prvo se diskutovalo o radu JU Dom zdravlja Visoko čiji izvještaj nije usvojen glasovima vijećnika 18 – PROTIV, 6 – ZA i 1 – SUZDRŽAN.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.