POBJEDNIK ZMBT ŠUTI, ALI DRUGI PRIČAJU: MEMNUM MUZAFERIJA ŽENI NEJLU KEŠKIĆ?

Memnun Muzaferija radi punom parom posebno nakon pobjede u najgledanijem muzičkom showu „Zvijezda možeš biti Ti“.

U razgovoru za Hayat.ba mladi Visočanin nam otkvira da mu je najveća podrška tokom takmičenja bila njegova djevojka Nejla Keškić. Sve nastupe su zajedno pripremali, sa oprezom i razmišljanjem kada je pravo vrijeme da se publici predstavi nešto novo. 

Muzaferija svoj privatni život drži što dalje od javnost. Tako je vješto izbjegao i odgovor na naše pitanje kada planira da uplovi u bračne vode? Kratko je prokomentirao da kada njegova ljepša polovina i on osjete da je pravi momenat za to, da će svi biti na vrijeme obaviješteni. 

Vratimo se kratko njegovoj pobjedi u showu ZMBT. Noć kada je Muzaferija pobijedio na showu ZMBT dobio je brojne poruke, toliko da mu se čak i mobitel ugasio. Sama činjenica da je već ujutro odgovorio svima na poruke dokazuje da je mladi Visočanin ostao sa obje noge čvrsto na zemlji. 

Memnun dodaje da svakodnevno dobiva dosta poruka i da se trudi na svaku odgovoriti. Otkriva da intezivno radi na projektu u saradnji sa Gordanom Grkom i sprema ljetni hit koji će uskoro predstaviti publici. Planira nastaviti saradnju sa njegovom matičnom kućom Hayat TV. Svemu tome će predhoditi COVER koji se snima Hayat production.

Muzaferija najviše pjeva na svadbama i privatnim zabavama. Napominje da mu je drago da organizatori imaju više sluha za ono što on predstavlja publici, pa dobiva svakim danom sve više poziva za nastupe. Početak septembra je planirao odlazak za Ameriku zajedno sa koleginicom Almom Subašić i njenim vjerenikom Arminom Omerovićem. Također, kraj septembra je rezervisan za odlazak u Švedsku.

Humanitarni koncert u Visokom 

Da je Memnun prije svega veliki čovjek pokazaje i humanitarni koncert koji je zajedno sa svojom djevojkom organizovao u Visokom za njegovog sugrađanina Vedada. Muzaferija navodi da je itekako ponosan i da se nada da je ovo tek početak organizovanja istih.

Podsjetimo, Memnun je pobjednik posljednje sezone showa ZMBT po odluci stručnog žirija . Visočki muzičar oduševio je publiku i žiri svojim vokalnim sposobnostima. Ovaj mladi interpretator je još jedan primjer da Hayat TV uvijek daje priliku mladim i ambicioznim ljudima. Da se trud i naporan rad uvijek isplate, možemo vidjeti na Memnunovom primjeru.

(Amar Hamzić / Hayat / Foto: Facebook)