NaslovnicaSvijetPlenković u S...

Plenković u Saboru: S članom Predsjedništva BiH zaokružit ćemo proces

Zastupnik u Hrvatskom saboru Nevenko Barbarić tijekom rasprave u Saboru pitao je premijera Andreja Plenkovića o strategiji Vlade Hrvatske za Hrvate izvan te države u idućih deset godina, što je ocijenio kao veoma bitnu temu i za Bosnu i Hercegovinu.

“Osobito u Bosni i Hercegovini, gdje su Hrvati konstitutivni narod, trebaju imati svoje legitimne političke predstavnike što mislim da se dogodilo kada je riječ o izborima za parlamente ili kantonalne skupštine. Ono što je važno je da se ta situacija dogodi kroz nove koalicije i nove institucije vlasti kada je riječ o članu Predsjedništva BiH, tada ćemo zaokružiti taj proces. Naša potpora je snažna i dugotrajna”, rekao je Plenković.

Visoko.ba/federalna.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.