Lokalne TemePlatforma za progres Visoko: Otvaramo vrata naše kancelarije za sve građane tokom...

Platforma za progres Visoko: Otvaramo vrata naše kancelarije za sve građane tokom cijele sedmice!

Gradski odbor Platforme za progres Visoko je svečano otvorio nove prostorije, a tim povodom Visoko su posjetili Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme za progres i kandidat za člana Predsjedništva BiH, i Jusuf Arifagić, potpredsjednik Platforme za progres i kandidat za potpredsjednika entiteta Republike Srpske na ovogodišnjim općim izborima.

Zajedno sa predsjednikom Gradskog odbora Platforme za progres i gradskim vijećnikom Tarikom Halilovićem, održali su press konferenciju na kojoj su se obratili građanima Visokog i odgovorili na pitanja novinara na temu predstojećih izbora i trenutne političke situacije u državi.

Nakon održane press konferencije, u prostorijama Gradskog vijeća Grada Visoko održana je panel diskusija na temu privrede i radnih mjesta u BiH.

Govornici Hadžikadić, Arifagić i Halilović, svako iz svoje perspektive i iskustva, osvrnuli su se na privredni razvoj, uslove, prepreke i problematiku sa kojima se građani BiH suočavaju.

Iskazali su svoje stavove po pitanju potencijalnih rješenja i mjera koje je potrebno poduzeti u svrhu poboljšanja kvaliteta života u Visokom, ali i Bosni i Hercegovini.

 

 

 

 

Visoko.co.ba/Ajla Čaušević


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE