NaslovnicaLokalne TemePlanirane izm...

Planirane izmjene režima prometa na poddionici Visoko jug – Podlugovi sjever

U okviru realizacije projekta “Implementacija ITS-a na izgrađenoj dionici autoceste Bilješevo-Sarajevo sjever”, a zbog montaže putokaznih portala, planirane su izmjene režima prometa.

Izmjene režima saobraćaja planirane su u srijedu, 28. aprila 2021. godine, četvrtak, 29.04.2021. godine i petak, 30.04.2021. godine i to prema sljedećem redoslijedu:

Za vrijeme obustava prometa na poddionici Visoko jug – Podlugovi sjever u lijevoj kolovoznoj traci (smjer Podlugovi – Visoko) promet će se odvijati alternativnim pravcem R445 između Visokog i Podlugova.

Planirano vrijeme zatvaranja je od 28.04.2021. godine u 21 sat do 29.04.2021. godine u 5 sati.

Za vrijeme obustave prometa na poddionici Visoko jug – Podlugovi sjever u desnoj kolovoznoj traci (smjer Visoko – Podlugovi), promet će se odvijati alternativnim pravcem R445 između Podlugova i Visokog.

Planirano vrijeme zatvaranja je od 29.04.2021. godine u 21 sat do 30.04.2021. godine u 5 sati.

Izmjene režima prometa će se odvijati sukladno zakonskim propisima, uz poštivanje maksimalnih mjera sigurnosti, saopćeno je iz JP Autoceste FBiH.

Fena / Visoko.co.na

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.