NaslovnicaPitamo LokalnoPitamo lokaln...

Pitamo lokalno / Otkrivamo zajedno: Koliko su sigurne ceste u ZDK-u i trebaju li popravke?

Svakodnevno svjedočimo brojnim nepravilnostima u saobraćaju i općenito na cestama u ZDK-u. Svakodnevno se svi mi, više ili manje, nalazimo na njima i pokušavamo sačuvati svoju imovinu, svoje zdravlje. No, koliko su zaista ceste u Zeničko-dobojskom kantonu sigurne? Imate li primjere koji dokazuju da jesu ili nisu?

Redakcija portala Visoko.co.ba Vas poziva da zajedno istražimo i pronađemo odgovore na ova pitanja, te zajedno pokušamo raditi na zaštiti građana. A u tome nam možete pomoći upravo Vi!

Imate fotografije, video materijale ili dokumente koje pokazuju rupe na cesti, nedostajanje saobraćajnih znakova, druge probleme na našim cestama? Ili imate fotografije dobrih saobraćajnih rješenja, kvalitetnog rada nadležnih službi? Ili ih, u konačnici, možete napraviti Vašim mobitelom?

Uz naš upitnik, koji se nalazi na kraju ovog članka i Vaše fotografije, video materijale ili dokumente, pomoći ćete nam da otkrijemo sve ono što građane muči u njihovoj svakodnevici, kada je riječ o stanju na cestama u ZDK-u.

Hvala Vam unaprijed!

*Sadržaj nastao u okviru projekta Media for All

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.