NaslovnicaPitamo LokalnoPitamo lokaln...

Pitamo lokalno: Da li ste se vakcinisali protiv koronavirusa, kojom vakcinom, gdje?

Vakcinacija/cijepljenje protiv koronavirusa (SARS-Cov-19) jedna je od najaktuelnijih tema posljednjih mjeseci širom svijeta, a posebno u bosanskohercegovačkoj javnosti. Problemi u vezi s nabavkom vakcina za građane Bosne i Hercegovine možda i najbolje oslikavaju realnu sliku zdravstva u našoj državi.

Iz tog razloga, veliki broj građana svoje vakcine i borbu protiv koronavirusa traži samostalno, bez podrške države. Srbija je najčešća destinacija, no građani nerijetko pronalaze i druge načine kako bi sebi obezbijedili dozu neke od vakcina i zaštitili se od najveće pošasti modernog doba.

Redakcija Visoko.co.ba istražuje koliko građana se vakcinisalo protiv koronavirusa. Željeli bismo saznati koliko je građana spremno za cijepljenje, koliko ih je već obavilo taj proces, da li su prebolovali koronavirus, a u tome nam možete pomoći upravo Vi!

Na sva ova pitanja možete nam dati odgovore u upitniku koji se nalazi u nastavku, te nam pomoći u istraživanju kako bismo otkrili koliko se građana vakcinisalo, koliko ih je spremno učestvovati u tom procesu i gdje se najviše vakcinišu građani BiH.

Hvala Vam unaprijed!

*Sadržaj nastao u okviru projekta Media for All

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.