Peti Srebrenica Wave Festival: Nastupaju Edo Maajka, Frenkie, Kontra & Indigo, Helem Nejse…

Nakon četiri uspješne godine Srebrenica Wave Festival ponovo okuplja najveća imena regionalne muzičke scene u jedinstvenu i neponovljivu atmosferu Stare pivnice u Srebrenici.
Festival traje od 6. do 8. septembra, a pored zabavnih i kulturnih aktivnosti nudi i druge edukativne aktivnosti, kako bi se organizacije, institucije i pojedinci udružili i zajedničkim snagama uradili nešto pozitivno za lokalnu zajednicu i njene građane.

U dvije večeri publika u Srebrenici imat će priliku čuti fuziju žanrova, od rocka i grungea, do hip hopa i elektronske muzike.

Tako će se prvu noć festivala za dobru zabavu pobrinuti bendovi Bjesovi, Sopot i Jufkamental, dok će dan poslije, tačnije 7. septembra, nastupati Edo Maajka, Frenkie, Kontra & Indigo i Helem Nejse.

Ideja ovog kampa počela je kao nastavak aktivnosti Međunarodnog foruma solidarnosti (MFS) “Emmaus” koji već deset godina u Srebrenici organizuju Međunarodni omladinski radni kamp Franco Bettoli.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.