NaslovnicaLokalne TemeOvog vikenda ...

Ovog vikenda u Visokom škola “Zajedno u prirodi” za učenike i roditelje/nastavnike

Uvjereni da brojne zaljubljenike u prirodu u Visokom koje pohodeći stazama ka Starom gradu, Krtnici, Staklenom gradu, Banjaruši, Gorici, Hranjku ili do Gorana (za)intrigira proljećni biljni svijet nastao je vodič u džepnom formatu Atraktivne proljetnice jednog visočkog izletišta/Alluring spring plants in an outing near Visoko (Šabanović E, Boškailo A, Boškailo S. 2020).

Ovaj botanički vodič predstavlja najobuhvatniju sliku atraktivnih ranih proljećnih biljaka koje nam najavljuju kraj zimskog mirovanja i prvo buđenje prirode, a koje se mogu naći na širem području Visočice, njih 21 vrsta koje smo mnogo puta sretali i ovo je prilika da ih bliže upoznamo.

Škola će biti realizirana u dane 20. i 21. marta 2021. godine sa početkom u 10 sati na mjestu okupljanja u Parku Ravne 2. Maksimalan broj prijavljenih po jednoj grupi ne može biti više od 12 osoba uz cjelodnevni boravak koji je predviđen za učenike 8. i 9. razreda osnovne škole i učenike srednjih škola.

Info. o prijavi i potrebnim uslovima za učešće u ovoj školi roditelji/nastavnici/učenici mogu dobiti u direktnom kontaktu putem mog fejsbuk profila.

Škola “Zajedno u prirodi” za učenike i roditelje/nastavnike

Uvjereni da brojne zaljubljenike u prirodu u Visokom koje…

Posted by Elvedin Šabanović on Monday, March 15, 2021

 

 

Visoko.co.ba/Elvedin Šabanović Facebook profil

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.