PreporukaOtkriveni detalji o iznenadnoj smrti Vidoja Ristovića

Otkriveni detalji o iznenadnoj smrti Vidoja Ristovića

Vidoje Ristović, historičar umjetnosti i suprug voditeljice Nikoline Pišek, iznenada je preminuo jutros, a sada je otkriveno nekoliko detalja o njegovoj smrti.

Naime, kako je prenio srbijanski portal Blic, on je preminuo jutros oko 10 sati u Beogradu. Podsjećamo, ranije je bilo objavljeno da je preminuo iza ponoći.
“Imao je zakazanu masažu. Pojavio se na njoj, a nakon nekog vremena mu je pozlilo. Ljudi iz salona su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali su oni samo mogli da konstatuju smrt. Zatim su pozvali porodicu i saopćili da je preminuo. Veliki broj policajaca je izašao na teren”, napisano je.

Pišek je za portal Nova.rs potvrdila informaciju o njegovoj smrti. Njih dvoje su se vjenčali 2013. godine, a kćerku Unu Sofiju dobili su 2014.

Vidoje je rođen 1978. godine u Beogradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu te stekao diplomu historičara umjetnosti. Potječe iz bogate porodice, a njegov otac Viktor Ristović se bavi trgovinom umjetničkim djelima i antikvitetima.

 

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE