BiHOsumnjičeni za ubistvo na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu sproveden u MUP KS

Osumnjičeni za ubistvo na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu sproveden u MUP KS

Završen je uviđaj kojim je rukovodio dežurni kantonalni tužilac. Osumnjičeni za ubistvo je lišen slobode i sproveden u MUPKS radi kriminalističke obrade – saopćila je Azra Bavčić, glasnogovornica Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo u vezi sa današnjim ubistvom muškarca na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu.

– Oko 16.50 sati u Vilsonovom šetalištu, područje općine Centar, došlo je do upotrebe vatrenog oružja. Tom prilikom smrtno je stradao jedan muškarac, čiju je smrt na mjestu događaja konstatovao ljekar Zavoda hitne medicinske pomoći. Muškarac koji je upotrijebio oružje je pod kontrolom policije – saopćeno je ranije iz MUP-a KS.

Visoko.ba/federalna.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE