NaslovnicaLokalne TemeOŠ "Kulin Ban...

OŠ “Kulin Ban” organizuje Olimpijadu i Bazar

Vijeće roditelja OŠ “Kulin Ban“ Visoko, u ponedjeljak 20.06.2022. godine sa početkom u 09.00 sati, za učenike škole organizuje Olimpijadu, koja ima za cilj da kraj školske godine obilježi na drugačiji i poseban način. I ranijih godina Vijeće roditelja je organizovalo ovu aktivnost, te shodno ranijim pozitivnim iskustvima, a nakon stabilizacije situacije sa pandemijom izazvanom coronavirusom COVID- 19, opredjeljenja je da istu treba nastaviti organizovati.

Olimpijada će se održati u dvorištu OŠ “Kulin Ban”, a učešće će uzeti svi učenici od I do VIII razreda, po kategorijama: I – III, IV – V, te VI, VII i VIII razredi.

Pored ove aktivnosti, organizirat će se „Bazar“ na kojem će učenici moći razmijeniti knjige koje su vlastitim sredstvima kupljene, a sa ciljem smanjenja troškova za roditelje na početku naredne školske godine.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.