Organski otpad u Dobrinju razbacan pored puta kao svjedok dugogodišnje nesposobnosti da se riješi ovaj problem

Sve visočke administracije od one jednopartijske od prije rata pa sve do ove današnje nisu bile u stanju i ne znaju riješit problem sa otpadom u Visokom, izuzev onog dijela kada su preko 30 godina trovali mještane Očaza gdje su napravili divlju deponiju.

U Visokom i danas postoji taj izraženi problem, a najnovije svjedočanstvo tome jeste put od Dobrinja prema Gori sa kojeg su nam mještani poslali dvije fotografije na kojima se vidi kako se odlaže organski otpad za koji ne treba napominjati da je potencijalna opasnost od zaraznih bolesti.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.