NaslovnicaLokalne TemeOrganizovana ...

Organizovana akcija pomoći za Visočanku Selmu Šabić

Nakon što smo jučer objavili priču o našoj sugrađanki Selmi Šabić, koja vodi borbu za svoj život, veliki broj ljudi se uključuje u razne akcije kako bi pomogli ovoj mladoj osobi sa pobjedi u “utakmici života”. Jedni od onih koji na direktan način, zajedno sa svojim sugrađanima, žele pomoći Selmi jesu Mirza i Sadžida Hurem, koji će tim povodom u Caffe&pizzeriji “Hurem” u ponedjeljak, 10. aprila ove godine, organizovati iftar, a sav novac od iftara koji skupe tu noć, proslijediće za liječenje mlade Visočanke.

“Dragi naši gosti, posjetitelji i prijatelji, našoj sugrađanki Selmi su hitno potrebna sredstva za operaciju i liječenje. S toga želimo da joj pomognemo svi zajedno. Možete već od danas rezervisati svoje mjesto. U odabranom mjesecu smo, mjesecu u kojem se dobro djelo višestruko nagrađuje. Iskoristimo to i budimo humani. Imali smo puno upita, da li se može samo donirati novac bez dolaska na iftar. Naravno da može, a sav novac će biti proslijeđen Selmi. Budimo humani, Selmi smo potrebni”, poručio je bračni par Hurem.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.