Općina Visoko: Novogodišnji prijem …

Svaka godina se pamti po nečemu značajnom, Općina Visoko će i  ovu pamtiti po mnoštvu uspješno realizovanih projekata kojim je doprinijela kvaliteti života svih stanovnika općine Visoko.

Pokretanje, razvijanje i realizacija ideja nije uvijek lagana i jednostavna, ali većina njih je zaživjela i sa ponosom možemo reći kako je i 2018. godina ispunjena mnogim trijumfima.

Osmijesi na licima i zadovoljstvo građana u svim sferama života, bila je osnovna zadaća Općine Visoko u kojoj su učestvovale sve općinske službe.

Povodom uspješnog završetka poslovne 2018. godine, sinoć je u prepunom amfiteatru Kulturnog centra Altindag Visoko upriličen svečani novogodišnji prijem, na kojem su predstavljeni rezultati iz protekle godine, ostvareni kontinuiranim naporima izvršne vlasti za kreiranje boljeg i kvalitetnijeg životnog ambijenta. 

Pored izvrsnih nastupa učenika i nastavnika ŠOMO „Avdo Smajlović“ Visoko, prikazan je i iscrpan izvještaj u obliku promotivnog videa  sačinjen od najznačajnijih projekata Općine Visoko u 2018.g.

Prisutnim se obratio i predsjedavajući Općinskog vijeća Visoko Bajro Fejzić prof., nakon čega je upriličena i svečana dodjela nagrada najuspješnijim studentima.

Na samom kraju prigodnog programa, načelnica Babić je svim prisutnim i svim građanima zaželjela najljepše želje u Novoj 2019.godini uz nadu da će Općina Visoko sa ovakvim rezultatima i uspjesima nastaviti u budućnosti.

Sretna Nova 2019.godina!

Press Općine Visoko