OO SDA Visoko: Poziv na Centralni predizborni skup

Poštovani članovi i simpatizeri SDA ovom prilikom Vas pozivamo na Centralni predizborni skup OO SDA Visoko koji će se održati 04.10.2018. godine (četvrtak) u Kulturnom centru Altindag sa početkom u 17:30 sati.  

Na skupu će Vam se obratiti domaćin predsjednik OO SDA Visoko Mirza Ganić, kandidati OO SDA Visokom na svim nivoima vlasti, Himzo Smajić – nosilac liste za Skupštinu ZE –DO kantona, Mirsad Zaimović – nosilac liste za Parlament Federacije, Nermin Mandra – nosilac liste za predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Miralem Galijašević – premijer Ze-Do kantona i Šefik Džaferović – kandidat za član Predsjetništva BiH. 

Radujemo se Vašem dolasku!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.