OO SDA Visoko: Mještani zahvalni na osiguranju finansijskih sredstava za asfaltiranje puta Bištrani – Mali Trnovci

Predstavnici OO SDA Visoko boravili u Malim Trnovcima: Mještani zahvalni na osiguranju finansijskih sredstava za asfaltiranje puta Bištrani – Mali Trnovci

Predstavnici OO SDA Visoko su boravili u Malim Trnovcima i družili se s građanima.

Predsjednik OO SDA Visoko prisutnim se zahvalio na podršci koju su dali SDA Visoko i kandidatima SDA Visoko, te istakao da je SDA Visoko još jača i organizovanija nego što je to bila ranije. Pobijedili smo snažno i poslali poruku našim konkurentima da se kampanje ne grade na iznošenju neistina i izmišljanju već radom i komunikacijom s našim građanima.

Na području općine Visoko zahvaljujući kadrovima SDA implementirani su različiti projekti, a mnogi su u toku implementacije. Ovim svjedočimo da naša obećanja imaju realizaciju i da u punom kapacitetu radimo. Mi predstavljamo sistem koji ima najbolje kadrovske resurse i koji čini tim uspješnih ljudi!

Mi smo ponosni što smo odmah nakon izbora svjedoci da je SDA kontinuitet u svemu i da ispunjava svoja obećanja. Ono što je bitno za ovaj kraj jeste da je u proteklih nekoliko dana realizovano 40.000,00KM za asfaltiranje najkritičnije dionice na dijelu puta od Bištrana prema Malim Trnovcima, a u proljeće 2019. godine će ako Bog da bitI nastavak realizacije projekta gdje će se utrošiti još 85.000,00KM kako bi se put asfaltirao do kraja.

Prisutni građani su iskazali svoje veliko zadovoljstvo što su ugostili predstavnike OO SDA Visoko, te se zahvalili na osiguranju finansijskih sredstava za asfaltiranje puta Bištrani – Mali Trnovci koji je od posebnog značaja za građane ovog kraja.

Kada projekta bude završen bit će upriličeno još jedno zajedničko druženje!

Izvor: Facebook Mirza Ganić