OO SDA Visoko: Čestitka povodom 1. marta – Dana nezavisnosti BiH

Stranka demokratske akcije Visoko, svim građanima grada Visoko i Bosne i Hercegovine čestita 1. mart – Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

SDA Visoko posebne čestike upućuje braniteljima grada Visoko, porodicama šehida i poginulih boraca kao i svim patriotima Bosne i Hercegovine koji su branili i odbranili Bosnu i Hercegovinu u periodu od 1992. do 1995. godine.

Prvog marta 1992. godine potvrđen je hiljadugodišnji kontinuitet Bosne i Hercegovine.

Prvog marta 1992. godine sticanjem nezavisnosti, naša domovina postala je priznata od strane međunarodne zajednice i time se svrstala među 190 nezavisnih država u svijetu.

Prije tačno 28. godina, Bosna i Hercegovina krenula je novim stazama očuvanja svoje nezavisnosti i samostalnosti, i danas obilježavajući Dan nezavisnosti, mi ustvari obilježavamo jedan od najvećih datuma svoje historije

 

Visoko.co.ba / OO SDA Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.