Lokalne TemeSportOmer Joldić proglašen za trenera 13.kola u Drugoj ligi Centar

Omer Joldić proglašen za trenera 13.kola u Drugoj ligi Centar

Facebook Page koji specijalizirano prati samo Drugu ligu Centar u kojoj se takmiči NK Bosna nakon utakmice u Visokom i velikog preokreta protiv Natrona iz Maglaja u 13. kolu prvenstva gdje je domaća ekipa od 1:2 na kraju stigla do pobjede od 4:2 proglasila je Omera Joldića za trenera kola.

Podsjećamo, nakon ovog kola Bosna je druga na tabeli sa dva boda manje od Čelika koji je jedini poraz doživio upravo od Bosne i to u Zenici. Skor Omera Joldića je zaista impresivan od dolaska u visočku Bosnu. U regularnom dijelu prvenstva ubilježio je 10 pojeda i tri poraza, u pripremnom dijelu pred početak prvenstva u svim utakmicama nije zabilježio niti jedan poraz, a interesantno je da pod vodstvom Joldića tim iz Visokog nema neriješenih rezultata. Bosna je u dosadašnjem dijelu prvenstva poražena samo od UNIS-a, Famosa i Koline.

Druga liga Centar / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE