NaslovnicaZDKSportOkupljanje no...

Okupljanje nogometne reprezentacije BiH u ponedjeljak u Zenici

Okupljanje „A“ reprezentacije BiH za predstojeće duele sa Italijom i Poljskom zakazano je za ponedjeljak 31. 8. 2020.
Naši najbolji igrači boraviće u Trening centru NS/FS BiH u Zenici do četvrtka (03.09.) kada će čarter-letom otputovati u Firencu, na prvu utakmicu u okviru Lige nacija.

Kompletan stručni štab, igrači, kao i administracija koja opslužuje reprezentaciju biće testirani prije dolaska u Kamp, te isto tako i pred polazak u Italiju, kako je predviđeno UEFA Protokolom.

Ulazak u TC NS/FS BiH kao i samo kretanje u prostoru Centra će biti ograničeno i strogo kontrolisano.

Zbog toga kao i trenutne epidemiološke situacije, medijske aktivnosti neće biti ogranizovane kao što je to do sada bila praksa.

Medijima neće biti dozvoljen ulazak u Trening kamp u Zenici ali će NS/FS BiH obezbijediti preuzimanje fotografija i video materijala preko svoje zvanične web stranice i/ili posebnih linkova.

visoko.ba/zenicablog.com

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.