Lokalne TemePozitivno VisokoOFK Visoko: U nedjelju humanitarna utakmica fudbalera i rukometaša

OFK Visoko: U nedjelju humanitarna utakmica fudbalera i rukometaša

Iako je sezona završena, OFK Visoko odigrat će još jednu, posljednju utakmicu u ovoj sezoni. Razlog je prikupljanje sredstava za operaciju našeg hrabrog dječaka i sugrađanina, Eđnana Ramića, kojem je potrebna transplatacija matičnih ćelija u Turskoj. Kao što smo već naglasili kada smo donirali novac za našu sugrađanku Hanku, neke stvari su bitnije od fudbala, a život jedne mlade osobe svakako je jedan od njih.

Naši rukometaši odlučili su skupa sa nama učestvovati u ovoj akciji, te će upravo 11 rukometaša odmjeriti snage sa našim momcima u svrhu prikupljanja sredstava, a utakmica će se odigrati u nedjelju, 23. juna u 19 sati na pomoćnom terenu stadiona Luke. S obzirom da je utakmica humanitarnog karaktera, cijena ulaznice za ovaj susret iznosit će 5 KM. Ovim putem OFK Visoko poziva sve stanovnike grada Visoko, pa i šire, da kupe kartu i dođu na susret kako bi pomogli u liječenju našeg hrabrog dječaka Eđnana. Vaše malo nekom puno znači, a 5 konvertibilnih maraka je ništa u odnosu na jedan mladi život i zdravlje jednog mladog dječaka.

Karte će se u prodaji naći već od danas u sljedećim objektima:
– Caffe Shisha Bar Marley
– Caffe Bar Sound
– Caffe Bar Lunar
– Caffe Bar Korzo
– Plato ispred kina (četvrtak i petak od 19:00 do 23:00)

Također, karte će se prodavati i na dan utakmice ispred stadiona, a kupovinu možete dogovoriti i na jedan od ponuđenih brojeva:
+387603101480
+387603453277
+38762014462

To je naše Visoko, nigdje ga ljepšeg nema!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE